Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: RADPOLOWCY GDZIE JESTEŚCIE

Ty chyba nie widzisz co na gieldzie sie dzieje.

Mnie osobiscie nie boli mimo ze mam bardzo duzo

po pierwsze zobacz sobie na wykres od 2010 roku, tu jest trend wzrostowy a pozniej boczny i porownaj sobie z wiekszoscia spolek na gpw.
po drugie spolka fundamentalnie rosnie z kwartalu na kwartal wiec jest coraz tansza i wczesniej czy pozniej to bedzie musialo byc dostrzezone,

Wiec przy rynku gdzie wiekszosc spolek spada, i ma ku temu podstawy, radpol trzyma cene a jednoczesnie staje sie coraz bardziej atrakcyjna spolka,
Wiec powiedz mi co ma mnie bolec ?
a po 3 to sprzedalem wiekszosc radpola po 10.3-104 przed dywidenda, po wynikach za i kwartal i bawie sie lapanie Radpola w okolicach 9.7
a po 4 wlasnie zobaczylem sobie wykresy 10 spolek w okresie mniej wiecej poltora roku, i tylko 1 zachowywala sie znacznie lepiej, 2 byly w lekkim trendzie wzrostowym, 4 w mocnym spadkowym, reszta w dluzszym trendzie bocznym.

Miszczu jak twoje spolki wszystkie caly czas teraz rosna to dobrze ale radpol nadal statycznie wyglada lepiej niz ok. 80% na gieldzie,

jeszcze zobaczylem sobie nastepne kolejnych 10 spolek, zeby nie bylo ze kwestia przypadku i tu sytuacja byla jeszcze lepsza na korzysc radpola, tzn znow trafila sie jedna spolka ktora w tym okresie dala by znacznie lepszy wynik, natomiast wiekszosc spolek byla w wyraznym trendzie spadkowym.

a miszczu jeszcze jedno jak znajdziesz lokate 40% r/r to daj mi znac :) bo faktycznie wolalbym w takim wypadku lokate. Ale narazie to chyba Ciebie cos boli.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
RADPOL -3,75% 1,93 2022-02-03 17:04:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.