Ty chyba nie widzisz co na gieldzie sie dzieje.
Mnie osobiscie nie boli mimo ze mam bardzo duzo
po pierwsze zobacz sobie na wykres od 2010 roku, tu jest trend wzrostowy a pozniej boczny i porownaj sobie z wiekszoscia spolek na gpw.
po drugie spolka fundamentalnie rosnie z kwartalu na kwartal wiec jest coraz tansza i wczesniej czy pozniej to bedzie musialo byc dostrzezone,
Wiec przy rynku gdzie wiekszosc spolek spada, i ma ku temu podstawy, radpol trzyma cene a jednoczesnie staje sie coraz bardziej atrakcyjna spolka,
Wiec powiedz mi co ma mnie bolec ?
a po 3 to sprzedalem wiekszosc radpola po 10.3-104 przed dywidenda, po wynikach za i kwartal i bawie sie lapanie Radpola w okolicach 9.7
a po 4 wlasnie zobaczylem sobie wykresy 10 spolek w okresie mniej wiecej poltora roku, i tylko 1 zachowywala sie znacznie lepiej, 2 byly w lekkim trendzie wzrostowym, 4 w mocnym spadkowym, reszta w dluzszym trendzie bocznym.
Miszczu jak twoje spolki wszystkie caly czas teraz rosna to dobrze ale radpol nadal statycznie wyglada lepiej niz ok. 80% na gieldzie,
jeszcze zobaczylem sobie nastepne kolejnych 10 spolek, zeby nie bylo ze kwestia przypadku i tu sytuacja byla jeszcze lepsza na korzysc radpola, tzn znow trafila sie jedna spolka ktora w tym okresie dala by znacznie lepszy wynik, natomiast wiekszosc spolek byla w wyraznym trendzie spadkowym.
a miszczu jeszcze jedno jak znajdziesz lokate 40% r/r to daj mi znac :) bo faktycznie wolalbym w takim wypadku lokate. Ale narazie to chyba Ciebie cos boli.