Mam do was serdeczną prośbę o pomoc w pomysłach na ustalenie adresu korespondencyjnego Wojewodki. Zamierzam go pozwać. Z góry uprzejmie dziękuję za wszystkie komentarze dotyczące zasadności tego pozwu, szans na jego wygranie, oceny moich decyzji inwestycyjnych, itp. Nie o to tutaj chodzi. Poniosłem realną stratę finansową i nie jest ona czystą stratą inwestycyjną, bo jako racjonalny inwestor podejmowałem decyzje na podstawie komunikatów ze spółki. Komunikatów wskazujących na poprawę sytuacji finansowych, zakupów insiderów. Decyzję o sprzedaży również podjąłem po gigantycznym zrzucie akcji Wojewodki. Zrzucie, który jak się okazuje był optymalizacją podatkową i manipulacją kursem. Manipulacja kursem jest prawnie zabroniona, moja strata wynikająca z tego bezprawnego działania jest realna. Zatem należy mi się odszkodowanie od winowajcy, którego zamierzam dochodzić przed sądem. Pozew zamierzałem wysłać na adres spółki, ale w obecnej sytuacji stało się to bezzasadne. Czy macie pomysł jak mogę ustalić właściwy adres Wojewodki?