Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,80 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

prośba o instrukcję

Witam! Przepraszam, że mój post jest jakby od kogoś, kto się dopiero obudził, ale niestety rzeczywiście tak jest. Akcje FAM w liczbie 10 tys. mam już ponad 10 lat. Nie jestem znawcą giełdy i nie liczyłem na jakiś szybki zysk. Ot zainwestowałem, bo chciałem spróbować tej formy inwestycji, a znajomy który lepiej się znał, polecił mi tą spółkę, gdyż widział w niej potencjał. Potem nadszedł krach z USA i wartość moich akcji spadła ze złotych kilkunastu na 3 - 4 zł. Bardzo rzadko wchodziłem na mój rachunek maklerski w BOŚ, myśląc naiwnie, że w normalnym kraju dobra spółka dojdzie nawet po latach. Dziś spostrzegłem, że nie mam w portfelu FAM-u i z forum dowiedziałem się co jest grane i jaka granda się szykuje. Mówiąc krótko złodziejstwo w republice bananowej. Proszę osoby, które orientują się co robić, aby mi odpisały. Jestem gotowy przyłączyć się także do akcji zbiorowej. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FAM 0,00% 1,80 2018-02-19 01:00:00