Żeby wziąć udział w przymusowym wykupie nie musisz pobierać fizycznie dokumentu akcji (odcinka zbiorowego). Tutaj masz podane informacje jeśli chodzi o przymusowy wykup.
http://famgk.pl/wp-content/uploads/2018/06/Informacja-w-sprawie-procedury-przymusowego-wykupu-akcji-FAM.pdf
Jeśli nie pobrałeś akcje wystarczy wypełnić wniosek/formularz. Swoją drogą nie mogę go teraz znaleźć na stronie FAMu, ale na pewno był. Musisz w nim podać swoje dane (jest napisane że dokładnie takie, jakie przesłało biuro maklerskie - w moim przypadku było to imię, nazwisko, adres, pesel), liczbę akcji i numer rachunku bankowego. No i oczywiście zgoda RODO na przetwarzanie danych w osobnym formularzu (na miejscu mi go wydrukowali, bo nie było wcześniej na stronie). Jeśli udasz się do spółki zapewne wydrukują Ci formularz i umożliwią jego wypełnienie.
Jeśli chciałbyś teraz fizycznie pobrać akcje, nie zdążyłbyś do 25 lipca zapisać się na przymusowy wykup (FAM ma tydzień na rozpatrzenie wniosku o wydanie dokumentu akcji).
Ja zgłosiłem swoje akcje do przymusowego wykupu, pieniądze już przyszły. Oczywiście swoją drogą pismo do prokuratury wysłałem.
Powodzenia!