Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,16 zł , zmiana od tamtej pory: -75,00%

PRESTO to może być PMI!!

zaznaczę, że dzisiaj sprzedał połowę akcji!
na PMI też były jaja z rewidentem - tutaj ciekawi mnie czy klepną im ten znak Minox ( umowa z grudnia bodajże 31.)
za dużo miałem wątpliwości więc sprzedałem ( nie będę się zachwycał jak urośnie na 20 gr czy nawet 30 ) bo itak dostałem tutaj mega po ryju
ale lepszy rydz niż nic
to dofinansowanie dawało gwarancję że spółka działa bardzo poprawnie!!
druga wątpliwość to z patentem!!! ( spółka złożyła wniosek w grudniu - informacja z urzędu Patentowego) a informacja na rynku pojawiła się dopiero w marcu ( tak z pamięci piszę więc może byc małe przekłamanie)
trzecia sprawa - to Prezes w wywiadzie mówi że już mają Patent ( sama procedura trwa średnio 3 lata) a wiem że złożyli wniosek w urzędzie patentowym o przyspieszenie procedury w związku z staranie się o Dotacje ( tej której nie otrzymali!!) czemu o tym nie poinformowali ?? skoro informują o każdej bździnie!!
po czwarte ( to moje wątpliwości ) różnice w przychodach trzeci i czwarty kwartał ( tak jak by znak był zaksięgowany jako przychód)

mam jeszcze parę wątpliwości ale zostawiłem połowę akcji więc niech będzie na wyrzucenie do śmieci !! trudnoo

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRESTO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00