zaznaczę, że dzisiaj sprzedał połowę akcji!
na PMI też były jaja z rewidentem - tutaj ciekawi mnie czy klepną im ten znak Minox ( umowa z grudnia bodajże 31.)
za dużo miałem wątpliwości więc sprzedałem ( nie będę się zachwycał jak urośnie na 20 gr czy nawet 30 ) bo itak dostałem tutaj mega po ryju
ale lepszy rydz niż nic
to dofinansowanie dawało gwarancję że spółka działa bardzo poprawnie!!
druga wątpliwość to z patentem!!! ( spółka złożyła wniosek w grudniu - informacja z urzędu Patentowego) a informacja na rynku pojawiła się dopiero w marcu ( tak z pamięci piszę więc może byc małe przekłamanie)
trzecia sprawa - to Prezes w wywiadzie mówi że już mają Patent ( sama procedura trwa średnio 3 lata) a wiem że złożyli wniosek w urzędzie patentowym o przyspieszenie procedury w związku z staranie się o Dotacje ( tej której nie otrzymali!!) czemu o tym nie poinformowali ?? skoro informują o każdej bździnie!!
po czwarte ( to moje wątpliwości ) różnice w przychodach trzeci i czwarty kwartał ( tak jak by znak był zaksięgowany jako przychód)
mam jeszcze parę wątpliwości ale zostawiłem połowę akcji więc niech będzie na wyrzucenie do śmieci !! trudnoo