Forum Giełda +Dodaj wątek

powiem tak...

Nikt Bomi nie kupuje... uważam, że to normalne przy takim zarządzaniu, ale technicznie nie jest aż tak źle...albo może niewiele brakuje, żeby było dobrze...

Ja wbrew wszystkiemu kupowałem...mam średnią 19 groszy... i zakładam, że to bardzo dobra średnia...

ale nie ma to żadnego znaczenia...

Więcej już nie dokupię, mam 6 cyfrowy pakiet i nie mam zamiaru więcej ryzykować....

"fundamentalia" mam w głębokim poważaniu, bo uważam się za spekulanta...

mieliśmy raz śródsesyjny zjazd na 17 groszach, ale zamknęło się dwa oczka wyżej, a po dziennych zamknięciach było 4 zamknięcia na 18 groszach...
przy tych wszystkich popisach grupy trzymającej władzę uważam, że wszystkie raporty okresowe, dowody kompletnej indolencji nie były w stanie ściągnąć ceny waloru niżej...

POCZWÓRNE DNO!!!!!!!!!!

TRIX na tygodniowym mówi nam, że już niedługo wystrzelimy w górę....

PS i nie życzę sobie żadnych odpowiedzi typków R i Z....pisać sobie na swoich wątkach!
;-)

pozdrawiam Normalnych....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOMI 0,00% 0,01 2013-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.