BFG 16 czerwca wysłał do banków zapytania ofertowe w sprawie przejęcia IDEI już wiedząc wtedy - a nic nie świadomi tego akcjonariuszy mniejszościowi kupowali i sprzedawali akcje, które i tak miały zostać umorzone. Hehe, zaiste komedie. Oczywiście mając tą więdzę ich znajomi mogli na tym skorzystać ( tego nie nikt nie wykryje jak jest dobrze zrobione). Tu pogwałcone nie tylko artykuły ustawy o BFG ale też na pewno przepisy GPW... Nie chce się już tym zajmować, mam tego dość.
Drugi temat - oni od 16 czerwca sobie już swoją przymusową restr. przygotowywali - eksperci KNF, BFG itd. super opłacani z pieniędzy też tych mniejszościowych akcjonariuszy, których okradli ( bo inaczej tego nazwać nie można ). A wiec ci eksperci mają ponad pół roku na przygotowanie przymusowej restrukturyzacji, artykułów, uwarunkowań prawnych itd. A nam z zaskoczenia, którzy nie znamy się na przepisach prawnych i ustawie o BFG dali 7 dni... Ile ja zdrowia straciłem przygotowując w takim krótkim terminie tą skargę! I to jest ta ich równość wobec prawa.
Osobiście mam gdzieś takie pseudodemokratyczne Państwo Prawa ( moja opinia ) a na GPW sobie Pisowcy sami handlujcie akcjami i sami się oszukujcie nawzajem!