Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,23 zł , zmiana od tamtej pory: 7,89%

Po co te zlecenia

Osobiście sam miałem zlecenie za 100 zł kiedyś ale ta akcja trwa już z 2 lata i od tego czasu nic się jej wydarzyło. Przez ten czas tylko czytam o jakimś utylization, o tym ile akcji jest zablokowanych i jak to szorty są w opałach. Tak naprawdę jedyne co wiemy to jest to że wszyscy wiedzą ile akcji jest zablokowanych bo to widać. Ja mam to gdzieś mam swoje akcje z wysoką średnią ponad 40 zł i już tego shitu nie blokuje bo nie chce mi się. Blokowanie nic mi nie dało może odblokowanie tego coś da. Mi to w sumie już wszystko jedno. Każdy robi jak uważa ja uważam że trzeba trochę może zmienić taktykę. Bo tutaj nawet spekuła po dobrych informacjach nie chce siąść.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JSW 0,71% 28,30 2026-04-30 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.