Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,23 zł , zmiana od tamtej pory: 12,73%

Re: Po co te zlecenia

Ja pier... Mówię że to może zła taktyka bo od czasu tego blokowania spadło z 40 kilku na 19 zł nawet a ty mnie tutaj bluzgasz człowieku ! Ja jedynie chce aby to poszło w górę też miałem zablokowane ale przez te dwa lata nic mi to nie dało oprócz wkur.. jak ty uważasz że coś ci dało to brawo ty. Ja osobiście chciałbym inną taktykę. Jest mecz jak nie idzie w meczu to trener zmienia zawodników i taktykę ? Tak ? A my co przegrywamy a taktyka cały czas ta sama? I co ona dała ? Powiedz mi ile można grać tą samą taktyką, która od 2 lat nic nie dała ? Mam nadzieję że są tutaj ludzie mądrzy, którzy też już mają tego dosyć tego że ciągle jest mówienie że szorty są w popłochu powiem ci więcej one nigdzie nie są, mi to wygląda że śmieją się z nas i robią co chcą ? Czyż nie tak?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JSW -3,18% 29,57 2026-05-06 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.