Forum Giełda +Dodaj wątek

PIJOK odpowiadam na zaproszenie i wpadam po 2 tygodniach.

No może po dwóch dniach.
Jak widzę POLNA utrzymuje formę. Ostatnio jak zauważyłem Mechanicznie się zrobiło na forum i fałszywie BANKIEROWO1972. Po tych wątkach widać wyrażnie, kto zagrał na spadek.
Widać, że lekcje nie zostały zapomniane. Gra na krótko skończy się w Sylwestra.
Na razie jest kasa na prezenty i podatek.
PIJOK możesz mi powiedzieć, czy CHAMER to jakiś rodzaj kłada??
Ostanio czytałem na słupie, że po rozkładzie (przeglądzie) tego złomu zrezygnowano z jego nabycia.
Ten komunikat o niczym nie mówi, bo jak trzeba będzie zarobić (stracić) to i złom można kupić.
Reakacja na LIST OTWARTY żadna. To tylko obrazuje jak duże są pokłady i możliwości działania na rzecz dobra prywatnego kosztem dobra publicznego.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLNA -1,84% 16,00 2017-11-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.