Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,28 zł , zmiana od tamtej pory: 325,23%

piątek 30 grudnia 2016

To ostatnie notowanie w tym roku.
Wczoraj została obroniona luka i kurs wzrósł. Jeśli ten wzrost miałby kontynuację również w dniu dzisiejszym, a następnie kurs wybiłby się górą z potwierdzoną siłą, byłaby nadzieja na to, że zajdzie znacznie wyżej a ja musiałbym przyznać się publicznie do błędu. Zrobiłbym to, możecie być tego pewni, nie jestem wszak żadną alfą czy omegą i tak jak każdy mam prawo do błędu.
Niestety, moim zdaniem ten wczorajszy ruch to kolejna pułapka i kolejna nadzieja, która nie zostanie zrealizowana.
Jeśli dzisiejsze notowania skończą się na 4.28 lub poniżej, zostanie wygenerowana kolejna oznaka słabości VSA, lecz tym razem poparta przebiciem długoterminowego trendu wzrostowego.
Moje więc nastawienie do tych akcji, jest przynajmniej od dwóch tygodni negatywne i jak na razie nie mam powodu aby zmieniać swojego zdania. Dalej twierdzę jak uparty osiał, że spadek nastąpi co najmniej do poziomu jaki wcześniej określiłem.

kolorowy wiatr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN 0,00% 18,20 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.