........ stoimy po tej samej stronie...........wstyd mi za ciebie. Obiecałeś pisać mniej ,ale z sensem. A co robisz?! Czy nie dostrzegasz, że śmieją się z ciebie i twojego beznadziejnego ( pod każdym względem ) pisania. Sam się zastanawiam, czy aby jesteś dorosłym człowiekiem. Zrozum chłopie, że to co na początku ( pisanie dużymi literami i z błędami) może nawet było zabawne, teraz staje się dla ciebie KOMPROMITUJĄCE. Podejrzewam ,że ty nie oglądasz, a tym bardziej nie czytasz tego, co " wypłodziłeś " przed kliknięciem - WYŚLIJ , niemniej uwierz mi, jako swemu sojusznikowi, iż jest to........... bazgranina żenująca ( mam nadzieje ,że nie czujesz się urażony? ). Chyba ,że ktoś się pod ciebie podszywa, pisząc tak ,jak pisze, aby twoje wypowiedzi........zdyskredytować? Tylko numery ( choć mało z tego co piszesz, czytam, bo dla mnie twoje kulfony są..... nieczytelne i niezrozumiałe ) " IP " tego nie potwierdzają, aby ktoś się pod ciebie "podpinał ". "IRENEUSZU" opamiętaj się ! Napiszesz pewnie, że z mojego pisania też się śmieją ( Hanysy, dejokaty i inne takie mądrale o Centku i giełdzie wszystko - wiedzące ( sic!) ), tylko jest jedna zapewne różnica: ten śmiech , to śmiech......... z rozpaczy i wstydu, że zostali przez Krętaczy "WYKOPULOWANI". Pozdr.