....... ci 'wykresie' odpowiadam. Czymże jest inwestowanie na giełdzie, jak nie specyficzną formą spekulacji? Inwestować można li tylko w spółki mocne z np.WIG 20 -30 , na innych można jedynie ......grać . Nigdy nie napisałem, że dywidendy na pewno nie będzie, bo nie wiem, nie wiem również, że nastąpi wycofanie spółki z giełdy. Pisałem, że o tym się mówi a dla mnie zdanie bardzo mocnych inwestorów,mających informacje zapewne z pewnych źródeł są bardzo wiarygodne. Zresztą ma to przełożenie w kursie ABC. Gdyby była przyszłość przed Datą, władze spółki nie olewałyby swoich drobnych ( maluczkich ) akcjonariuszy, tzn. perspektywa rozwoju może i jest ale zapewne bez was. I jeśli dla kogoś jest to tylko plotka ( tak też w którymś z moich postów zasugerowałem), to przecież nikt tego brać pod uwagę nie musi Ty w szczególności! A tak na marginesie: musisz być posiadaczem akcji tego badziewia skoro tak zajadle piszesz i to na opak o tej spółce. Jesteś,jestem o tym przekonany, utopiony w ABC ale usiłujesz dowartościować się wypisując ubolewającym, że jesteś ....... mocny. Bez urazy - jesteś słaby! Też kiedyś inwestowałem w tą firmę i też utopiłem kasę, dlatego teraz bacznie się jej przyglądam i żałuję, że posłuchałem mocnych tak ......późno.
Już więcej do mnie nie pisz,ani o nic nie pytaj. Krótko: na giełdzie często brak logiki, spółka mocna "spada", spółka wydmuszka potrafi mocno "rosnąć".