Dzień dobry, po dzisiejszej przecenie na spółce ONESOLUTION postanowiłem się jej bardziej przyjrzeć.Analiza będzie krótka i zwięzła, przejdźmy do konkretów.
1.Piotr Międlar, kontrowersyjna osoba w akcjonariacie, prezes Ragnar Trade sp. z o.o., spółki znanej z ostatniej akcji przeprowadzonej na YOLO.Jest powiązany z Satis Group, dla wtajemniczonych nie muszę tłumaczyć jaki nam się łańcuszek powiązań tworzy....
2.Pan Piotr według danych z 19 grudnia 2021 roku posiada 3 824 479 (24,52%) akcji.Na dzień dzisiejszy stan mógł ulec zmianie patrząc na ostatnie ruchy na spółce.Czy doszło do zmiany udziału? tego dowiemy się za kilka dni....
3.Spółka od samego debiutu jest manipulowana tzw. popychaczmi, które mają sztucznie wywindować kurs wzbudzając u inwestorów efekt FOMO.
4.Spółka jest z Plocka, rodzinnego miasta Patrowicza.Podobno chodzi plotka o rzekomym powiązaniu spółki ONE z Patrowiczami.Na ten temat nic nie znalazłem.Jeżeli owe powiązanie istnieje to bardzo proszę o przedstawienie rzetelnych danych na ten temat.
5.Ktoś na forum twierdził, iż spółka ONE jest powiązana ze spółką FastFinance, owszem jest powiązana pośrednio przez spółkę FINTECH a dokładniej przez Pana Macieja Charzyńskiego, który zasiada w Radzie Nadzorczej FastFinance jak i Fintech.
Spółka będzie przeze mnie rozgrywana tylko i wyłącznie spekulacyjnie.Czwartkowe zamknięcie bardzo dużo mówi o zastosowanej metodzie zagrywki.Chętnych do spekulacji zapraszam na forum, link poniżej:
https://discord.gg/6GZ22jMhfa