Nie wiem dlaczego pytasz na forum Inventiona o akcje Sofblue zamiast jako posiadacz akcji SBE pytać na tym forum,
Pytasz co zrobiłem z akcjami po 1,3 zł? Już ci odpowiadam:
akcje które kupowałem od 1,17 w lipcu 2020 i pewnie i po 1,3 i nawet powyżej 2 zł pamiętam jedno kółko poszły najdrożej po 2,6 zł.
pisałem o tym setki razy w 2020 r. zrobiłem kółka 4 w tym jedno na ponad 100% zysku i 1 nie udane ze stratą ok 9 000 zł bo chyba ostatni zakup powyżej 2 zł i zaczęło lecieć. Jak chcesz to ci nawet mogę dokładne daty podać! Chcesz?
Ostatnie akcje jakie miałem SBE to kupowane na kilka sesji przed dniem prawa poboru do serii F 150 000 szt. coś w okolicach 0,5 zł i po dniu pp na sesji gdzie było 50 albo nawet 51% bo dokładnie to pamiętam te "stare akcje" oddałem z DUŻYM ZYSKIEM takim, że zapisałem się na serie F w zasadzie nie po 0,22 a po 0,04 zł. Akcje serii F oddane w ciągu kilku sesji po dopuszczeniu ich do obrotu ze średnią 0,4 zł. To była ostatnia styczność z większą ilością akcji SBE. Chyba jeszcze raz je brałem w okolicach 30 groszy i oddane bez zysku ale to była taka ilosć, że nawet nie ma to dla mnie znaczenia.
Wydrukuj to sobie i przyklej na lodówce bo nie chce mi się tego setki raz powtarzać !!!