Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  65,40 zł , zmiana od tamtej pory: -96,45%

ObserwatoR i pantaran, prawda o anonimowych doradcach

~ObserwatoR [31.0.46.*]~ObserwatoR [165.225.206.*] i po raz trzeci ~ObserwatoR [89.64.36.*]

Co mogę powiedzieć. To znany naganiacz, kolejny. Przez miesiąc naganiał na protektora na biomedzie. Na spółkę, gdzie obroty były po 100-200 tys PLN

Gość pisze, że jest tu od kilku złotych- ja gram na inno od 2 PLN i jego nick dopiero pojawił się jak z 50 spadało, zaczęło odbijać i już zobaczył, że nie spada. Wtedy zaczął naganiać na wzrosty.

Uważajcie, bo was poubiera. Pisałem wiele razy jak tu grać żeby zarabiać, jak on pisze o trzymaniu i 100zł to musicie wiedzieć, że tak nie będzie. I nie pocieszajcie się nawzajem, pisząc trzymać będzie 100pln. Zacznijcie zarabiać, czyli grać na krótko na 10zł np. Nie myślcie, że spadnie na 50 odbije na 63 np. i trzymacie dalej, czekając na 100. Realizujcie zyski, ale w mądry sposób, nie kółkiem na 3zł jak technik-at rano z 56-59 a kurs na 75 poszedł po info, o którym było pisane, że będzie dziś publikacja. Poszło na 20%? Sprzedajecie od razu i czekacie niżej.

Ten pantaran to jest Herman z Krezusa. Prawdziwy albo jego kopia 1:1, kto grał tam wie, jak to się skończy. Biomed poszedł na 25+ zł, a on pisał bajki, że spokojnie "o co chodzi w biomed lublin cz4", i żeby nie panikować. Ludzie pokupowali akcje po 27 albo 29 nawet, i są na haku już. A ci, co mieli fajny zyks posłuchali go, i zysk stopniał o kilkaset %. Tutaj też, zrozumcie, że kurs poszedł z 2zł na 96. On wam pisze "o co chodzi w inno-gene" obracając swoimi akcjami, a wy trzymacie dalej. Nauczcie się zarabiać, nie bądźcie inwestorami czyli dawcami kapitału zwykłymi.

Tyle, ja znikam bo na forach bankiera nie ma z kim podyskutować. Jak ktoś zarabiał na moich postach o graniu na krótko, to gratuluję. A trole niech sobie podbijają stare, nieaktualne posty, używając 10 nicków tygodniowo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.