Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  65,40 zł , zmiana od tamtej pory: -96,45%

Re: ObserwatoR i pantaran, prawda o anonimowych doradcach

Obserwator jest naganiaczem z tym się zgodzę. Tylko z tym graniem na krótko na Inno już nie do końca. Robiłem właśnie tak jak mówił Alexx w przedziale 12-20 zł, zrobiłem kilka ślicznych kółek nie powiem. Jednak kurs mi uciekł po podaniu infa i dogoniłem go dopiero przy ok. 40 zł. Najlepiej grać częścią kapitału na krótko, ale jednak pewien pakiet akcji sobie zostawić żeby nie pluć sobie w brodę. Nie mówię już nawet teraz gdy poszło info o certyfikacie. W takim wypadku granie na krótko chyba nie jest najlepsza strategią, bo jak Filip z konopi wyskoczy umowa i pozamiatane.

A tak btw. co do dzisiejszej szczepionki, podobno prezes Moderny tez sprzedał swoje akcje tak jak prezes poprzedniej firmy. https://mobile.twitter.com/CaptainNasdaq/status/1328378859520200706

Normalnie zaczyna się robić cyrk na kółkach na tych spółkach, które niby produkują działające szczepionki. Nie rozumiem prezesi nie chcą czerpać wielomilionowych albo miliardowych zysków ze swoich produktów? Delikatnie mówią wygląda na to, ze sa tam jakies trpy w szafie, które sa znane insiderom, inaczej nie potrafię wytłumaczyć takiego zachowania.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HYENERGY -3,73% 2,32 2025-08-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.