Hejka jak to mówią teraz w tym młodziez Ż, Y, X oraz LGBT+ oraz _HWDP (torebki plastic - czemu dlatego? hehehe, lepiej "im" zrobić normalny proces radio/granatnika) oraz to co widziałem w kiblu wczoraj na Sansted co mnie w sumie cieszy bo ten znaczek na kiblu (ten trzeci, co powoduje zagubienie ludzi gdzie się gubią gdzie się wysikać), którego nikt nie rozumie daje mi kasę....bo to jest to tzw przez samych ich siebie określani ostatnim pokoleniem - chyba trochę zaczyna być słuszne.... No to teraz nie jest ważne w sumie czy w te czy wewte. Spójrzcie na inwestycje (tym bardziej szerzej). No to koreański żołnierz pójdzie na północ...a dawno mówili, że "żólty żołnierz" "napoi konia w Wiśle..." To takie cudo oświeconej osoby sprzed wielu lat...aaaaleeee - kto to pamięta, nieważne . Ja wam powiem bo mam swoje lata. Jak się ten syf zaczął to zebrałem najpierw pallad kilka uncji kilka sztuk po taniości (600 usd/uncja czy jakoś) - wtedy nikt nie wiedział co to jest - ja jestem geolog UW z czego jestem teraz dumny że moi profesorowie (WTEDY) nauczyli mnie jak świat się kręci, potem była ta akcja złodziei katalikt z samochodówi i covid. No to poszło na 2440 usd za uncję no to zrealizowałem ten zysk. Ale wcześniej za wczes nie zaufałem orlenowi i go ogo;iłem ze strata na optymalizacji i odkupiłem. W ten sposób "blacha" się wyimpasowała...Tak że polecam studie na geologii UW....to ma swój sens, ale musicie być "predystynowani" do tego kireunku, a tam tych waszych "wynalazków ze słuchawkami w uszach, nosie i w d...pie)" nie widze na koytarzu Wydziału i ti jest OKK. Piszę to na tym forum celowo, tak że dajcie spokój komentarze dlaczego. Za tydzień dam wam halo jak poszło a koordynuję ten kanał info. THX