Zapewne zauważyliście, że mój nik nie jest już pogrubiony.
Zamknąłem konto na Bankierze. Tak jak napisałem znikam z tego forum, gdzie dominuje głownie hejt.
Kończą się prace instalacyjne w mojej chacie i pod koniec dnia przechodzę z UPC na Orange światłowód.
Wielokrotnie tu na Autopartnerze starałem wam się przekazać co tak naprawdę myślę o tym ruchu bocznym.
Zwłaszcza w jednym z ostatnich wpisów, wyraźnie zasugerowałem, że jest to bardzo powolna i umiejętna sprzedaż tych akcji.
Sam to zresztą przez cały czas robiłem, bardzo delikatnie aby nie naruszyć tej cienkiej równowagi.
Wszyscy ci co do mnie napisali bezpośrednio dostali przekaz sugerujący spadek tych akcji do poziomu 3.80.
Teraz myślę osobiście, że ten spadek będzie znacznie większy.
Może to potwierdzić Republika, jeśli oczywiście zechce.
No cóż na koniec powiem wam jedno. To ja mam zarabiać a leszcze mają tracić. Tak zawsze było, jest i będzie.
Zachęcałem was wielokrotnie do nauki analizy technicznej, tej prawdziwej a nie tej co wam się wydaje.
No to byłoby na tyle. Dzisiaj sprzedałem ostatnie 10 tysięcy akcji jakie zostały mi z mojej puli.
Zysk nie jest może jakiś znaczący, bo jedynie 28% netto, ale to zawsze zysk, nawet w tych ciężkich czasach.
Kilka dni temu, kupiłem ponownie akcje PZU, o czym zresztą poinformowałem na forum PZU.
Jak zwykle byli tacy, co się ze mnie śmiali. No cóż, śmieje się ten, co śmieje się ostatni. Od dnia zakupu akcje PZU po utworzeniu formacji VSA - ,,ładowanie do wora,, systematycznie rosną. Dzisiaj dokupiłem następny pakiet.
Pozdrawiam was serdecznie na koniec, mając nadzieję, na ponowne spotkanie, na które będziecie nieco lepiej przygotowani i nie dacie się wpakować w kanał.
wasz jedyny i niepowtarzalny kolorowy wiatr
bezapelacyjnie jeden z najlepszych analityków technicznych na tym forum