...... ośmieszył ; Dlaczego zostały usunięte wątki z udziałęm "małego" - oceńcie sami jaki jest z niego intelektualista - wątki poniżej
Dnia 2017-08-21 o godz. 20:58 ~ gjfiutyc napisał(a):do~ brawo_patrowicz i ~ Przewidujący - No i jak smakuje po 0.08 ?
Widzisz ile dziś kombinowałeś na arkuszu ? I Nic .
Zarejestrowałem nawet 1-o podanie po 0.06 - było 900 szt ! Nie sprzedało się !? ; Przyznam , że zadziwiłeś mnie tą zagrywką
Co to wprowadzasz limity ilościowe - nie stać cię na koszty operacyjne?
No chyba , że to była "mała spółdzielnia " *- im się już się przestawia w głowach , nie mają czym strzelać i nie mają co jeść , a tu taki nęcący zapach 0.06 .
Porzuciłeś ich na pastwę losu i jeszcze ich szczujesz .
Jest tu nawet taki "mały" , chyba kojarzysz ? zwany królem "ulicy" . Mieszka na ulicy Gołodupca 6 . Właściwie to lokal wspólny dla " małej spółdzielni " * ale chyba mu tam dobrze , bo następny dostępny lokal ( oczywiście po parzystej stronie ulicy ) to Gołodupca 8 ( bliżej ciebie) - oczywiście tam czynsz będzie wyższy
Ad rem : Jak ci smakują po 0.08 ? Coś masz słabiutki apetyt . Nie wybrzydzaj , poczekamy jak bardziej zgłodniejesz ......i/ schudniesz . Na razie masz pod dostatkiem ale jak ci urośnie apetyt to ..............................
PS : Czy jeszcze mnie czymś zadziwisz
"mała spółdzielnia " *: ~MAŁYBOSS ~git, ~piter,~Obdartus , ~ronin ~Oprych ~cygan, ~wolny~Waldi ~YellowCelica ~Imon ~wiesio ~KurwiarzzMadery ~zenek ~kupa ~Nr 7 vel ~Obibok
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnia 2017-08-21 o godz. 20:58 ~MAŁYBOSS napisał(a):> masz swoje urojenia
ale z takimi jak ty się nie dyskutuje ....................
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnia 2017-08-21 o godz. 22:13 ~ gjfiutyc napisał(a):
A co to "mały "; można mieć cudze urojenia ? ( Nie sil się na odpowiedź )
.......no to dlaczego teraz podjąłeś wątek ? ( Nie sil się na odpowiedź )
...Znowu się zamotałeś w swojej "filozoficznej" odpowiedzi Ja z Tobą nie dyskutuję - już kilka razy nie odpowiedziałeś rzeczowo , wyłożyłeś się .
Jak nie umiesz sprostać pytaniom to odpisujesz "pseudobłyskotliwie "..... .............
Celnie Cię ~skubas wypunktował , samo sedno Twojej osoby , Zabolało ?
Dnia 2017-08-21 o godz. 17:12 ~skubas napisał(a):
.................., coś za bardzo się napinasz na ciągłe uświadamianie wszystkich dookoła, by tylko tutaj nie inwestowali swoich zaskórniaków.
........... Siedzisz tutaj niemal 24h i wszystkich odganiasz_hehe
> Czy aby nie masz nic ciekawszego do roboty ???
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-patrodymator-kupil-chlewnie,25513005.html
:" bez odbioru "
gjfiutyc
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnia 2017-08-21 o godz. 23:42 ~MAŁYBOSS napisał(a):
> każdy jest tu na tyle anonimowy że na pewno lata to wszystkim w koło orbity ,co,kto i kiedy ?....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnia 2017-08-22 o godz. 00:26 ~ gjfiutyc napisał(a):
Ciekawa teza "pseudofilozofie". Skoro....." lata to wszystkim ........", po co tu piszesz ? (Nie sil się na odpowiedź -znowu się zapętliłeś )
Jednak zabolało. Utrata wizerunku
Siedzisz rzeczywiście 24/24 i zaczynasz "mamrotać " ogólnikami gdy brakuje Ci argumentów.
Do tego masz sklerozę ( link niżej) a ja ponoć "urojenia "
Z każdym post;em "zaplątujesz " się coraz bardziej a próbujesz tak mądrze pisać. Znowu Cię przyłapałem na bezradności - Nie próbuj swojego "ad vocem " Masz szansę nie odpowiadać i się nie kompromitować
https://www.bankier.pl/forum/temat_mocne-kupuj-malyboss,24930235.html
gjfiutyc