Forum Giełda +Dodaj wątek

levinas : zająłem się pracą zawodową i postanowiłem odpocząć od rynk

"Masz rację, teraz jest masa okazji inwestycyjnych i należy to wykorzystać....płynność na małych spółkach jest jednak tak mała, że mam jeszcze obawy przed zbytnim angażowaniem się w ten segment...większość inwestuję na WIG20, ale zbieram też małe spółki...W każdym razie nadszedł czas na kupno i trzymanie akcji a nie spekulację...trzeba się liczyć z tym , że akcje mogą jeszcze spaść, ale w perspektywie 2 lat rynek będzie znacznie wyżej niż obecnie...oczywiście należy inwestować w wartość, a nie obietnice bez pokrycia... "

Nic dodać nic ująć, ale o tym porozmawiamy za rok bo zapewne przynajmniej 39 razy obstawisz kierunek WIG-u. to przy Twoich umiejętnościach analitycznych wystarczy do zajęcia ponownie zaszczytnego i premiowanego miejsca.
Do jutra.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.