Forum Giełda +Dodaj wątek

levinas : zająłem się pracą zawodową i postanowiłem odpocząć od rynku.

Pozdrawiam mistrza.
"Zawsze tak robię jak idzie mi nieco gorzej w stosunku do średnich wyników. Wówczas staję z boku i odpoczywam.
Teraz wracam z nowymi siłami i pomysłami. "

Po pierwsze - jeżeli osoba, która potrafi przewidywać trend ma wyniki nieco gorsze od średniej to co mają powiedzieć ci którzy walczą z trendem.
Po drugie - jak sie patrzę i czytam jakie straty mają OFE i TFI, jakie strat mają poszczególne spółki, a przez to ich akcjonariusze to się zastanawiam, czy strata WIRTUALNA np. 20 - 30% to dużo czy mało.
Po trzecie - nigdy nie zrezygnowałem z pracy i zawsze mówię giełda to jedno, a praca to praca. Giełda nigdy nie zastąpi pracy zawodowej, chyba że praca zawodowa to giełda.
Po czwarte - teraz już jest mnóstwo okazji do inwestowania, przejmowania firm. Co i kiedy zwycięży? To jest pytanie?
Pozdrawiam i życzę Sukcesów w 2009r.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.