Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  187,00 zł , zmiana od tamtej pory: -4,12%

Lećcie beze mnie w dół

Ja dzisiaj wyszedłem i nieważne że zaniżyłem kurs, nie zależy mi. Moje jakiekolwiek nadzieje na odrobienie choćby części straty to była czysta, niepoparta faktami głupota i życzeniowe myślenie. Ta spółka to moja druga największa pomyłka na giełdzie od kiedy inwestuje a czas ten jest liczony w dekadach. Mogłem nie uśredniać, tylko podążyć za rynkiem czyli wyjść i zapomnieć o spółce która w parę miesięcy swoją reputacje spuściła w kiblu. A ja jak ten głupi uśredniałem. Kiedy widziałem sprzedaż TA dwa tygodnie po premierze zrozumiałem że kurs właściwy dla tej spółki to ok 200zł, więc chciałem przeczekać na lepsze czasy, ale może jednak rynek wycenia ją znacznie niżej, a ja nie będę jeszcze bardziej tracił Nie będę czekał aż kurs się zrówna z tymi poziomami na których uśredniałem bo to już by było z mojej strony szaleństwo. Bo jak coś spadnie 10% a odbije też nawet 10% to i tak jesteś stratny. Tutaj jest dzisiaj 11 sesja spadkowa z rzędu i nie ma żadnych wsparć, nic. Lot swobodny. Nie będzie też żadnych informacji ze spółki, które mogłyby kurs uratować, bo skoro największa premiera roku została tak wyceniona jak została to nie ma o czym mówić. Ci którzy tu zostali, nie wiem na co możecie liczyć, chyba na atak spekuły ale na to jest za duży FF więc nie wiem. Róbcie jak uważacie może to się kiedyś odbije, może dzisiaj może za rok, może nigdy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
11BIT -0,94% 179,30 2025-09-24 14:28:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.