Co tu wiele dalej analizować??
Pieniądze i Rynek lubią spokój, a tu jest stanowczo aż za spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oj będzie się działo, oj będzie . . .
Tu człowiek czuje się jak na beczce prochu - nikt nie zagwarantuje, kiedy nastąpi uwolnienie potencjału do wzrostów na tej B A Ń C E S P E K U L A C Y J N E J P O D W Z R O S T Y .
KURS SZTUCZNIE ZDOŁOWANY, MA TENDENCJĘ PROWZROSTOWĄ.
Tylko ślepy nie dostrzeże, pod co tu się gra.
No raczej nie pod spadki, bo one już były. :-)
złota zasada: KUPUJE SIĘ NA DOŁKACH I TUTAJ SIĘ SPRAWDZI.
Analiza techniczna, jakby do niej nie podejść, to wykazuje nadchodzące przemianowanie trendu bocznego , na wzrostowy.
Mnie osobiście też trochę męczy to wyczekiwanie na odbicie, ale sie nie poddaję tylko razem z wami czekam wytrwale.
Papier trochę się odleszcza, bo oddają ci, co są zmęczeni czekaniem, a kupili po te 8 groszy i wychodzą na zero. Myślą, ze gdzie indziej dobrze zarobią i zdążą tu wrócić i załapac sie na odbicie na damfie. Obawiam się, ze nie uda im sie z powrotem kupić już za te 8 groszy, bo arkusz zleceń Sprzedaży będzie mocno przetrzebiony i sponiewierany i po prostu opustoszały. Wtedy trzeba będezie brać za wyższą cenę, a tego co mogliby zarobić teraz od 8 groszy, to juz nie zarobią. Jednak to już tylko ich sprawa osobista, ja do tego nic nie mam.
Pozdrawiam!
Wasz Przewidujący