Dnia 2023-05-31 o godz. 09:26 ~Ta napisał(a):
> Jak tam bankrut komuchow jsw ?
B.się cieszę że to poruszyłeś.Jak już pisałem z tego (dwa wory-średni i mały) co sprzedałem po 79 potem wziąłem po 44 i puściłem po 63 już wszystko w aktywie po śr. 45.Ale spieniężyłem Sunka branego po 6.Dostałem niecałe 28 za walor między 1 a 3 września zeszłego roku.I to sobie poustawiałem aż do "Twojego" 12.Właśnie dzisiaj przed chwilą anulowałem te bzdurne zlecenia i już wzięte za wszystko.Mało tego : upuszczam z trzech następnych spół i wszystko na bieżąco ładuję w Blondwłosą i jestem w ekstazie nieporównywalnej z fizycznym aktem.Dlaczego? z prostego powodu : znowu potwierdzają się moje przypuszczenia że podatku nadmiarowego nie będzie.Cała ta szopka to był wymóg unijny i wiele osób wykorzystało to do ładowania bo było widać że ten rząd i tak na końcu tego nie posłucha.Nie po to utrącają krwawego karła grającego z UE żeby teraz ich słuchać...
Ja już się zniechęciłem do pisania o tym bo do tutejszych Dyzi marzycieli nic nie dociera - wiszą wysoko (tak na jednej padlinie jak i drugiej) i dawno stracili kontakt nie tylko z gruntem ale i rzeczywistością.Więc po co?Niech sobie marzą jak im to poprawia samopoczucie.
I to tyle.Biegnę bo już widzę że tam nakapało z tych trzech a po co brać powyżej 40 JSW jak można poniżej.38,83 był dołek i teraz już tylko ładowanie.Nikt po takim newsie nie odważy się dołować a jeśli to zrobi to będzie tracił papier.