Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  42,80 zł , zmiana od tamtej pory: -18,81%

Kradzione nie tuczy- to wobec spółdzielni mafijnej gpw.

Gdy miałem akcje mdg( wiele podobnych okoliczności na różnych spółkach przez te ok. 3 dekady) i przy 12 zł z optymizmem spoglądałem na raport finansowy z Iq 2023r., wtedy ta sama spółdzielnia mafi gpw, blokowała kurs lub zaniżała go co rusz.
Po złym raporcie finansowym, gdy wyszedłem z akcji, na raz ( tak historycznie było często na różnych moich pozycjach) zaczęła windowanie kursu, które trwa do dziś.

kiedyś bywałem w domach maklerskich. Wiadomo, tym bardziej przed 2016r. w takich przybytkach nie było ludzi przypadkowych- niemianowanych.
W różnych rozmowach poznano moje preferencje prawościowe, polityczne, oznaczono rachunek maklerski a potem juz tylko w/w jazdy pod moim kątem.
Nie raz znajomym proponowałem "zabawę" w obserwację moich pozycji giełdowych. Udostępniałem wszelką wiedzę nt spółek posiadanych akcji/pozycji. Gdy byli prawie pewni, ze na podstawie bardzo dobrych lub bardzo złych komunikatów, moja pozycja powinna zyskiwać lub tracić, ja im udowadniałem wkrótce, przeciwny kierunek moich pozycji- uprzedzając ich o tym.
Po którymś przykładzie najbardziej niedowierzająca osoba stwierdzała; mafia giełdowa lub ciebie naprawdę pilnują.

PS.

Kradzione nie tuczy- także świnie z czerwonej zatoki.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDICALG -0,57% 34,75 2025-10-24 17:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.