Witam wszystkich inwestorów i inwestorki, na urlop czeka się cały rok, a potem kilka butelek whisky i..... znów czekać cały rok.
Chciałbym się odnieść do kilku wątków poruszonych tu na forum.
1. Jeżeli ktoś sprzedał akcję pod wpływem wpisów bolka, src , zniewolonego lub innych "pesymistycznie nastawionych", to powinien natychmiast opuścić NC i GPW, a już na pewno wyłączyć jakiekolwiek forum. Natomiast uważam, że zjazd do 28 czy 30 gr, aby kilka osób mogło taniej przenieść akcję, jest nie w porządku w stosunku do reszty akcjonariuszy. Właśnie przez takie manewry traci się cierpliwości i zaufanie do spółki.
2. Spółka ma obowiązek poinformować o zawarci lub rozwiązaniu znaczącej umowy, niezwłocznie po zdarzeniu lub przyjęciu o nim wiadomości, nie póżniej jednak niż w terminie 24 godzin. Więc na dzień dzisiejszy, mamy jedną umowę z partnerem Mikrosystemfuel, i scenariusz jakoby po konwersji ruszyło wszystko z miejsca jest trochę naciągany, ale nie niemożliwy.
3. Dalej uważam, że wizerunek firmy może poprawić emisja dla poważnego inwestora, bez względu czy 1 ml. po 1,5 zł
czy 3 ml. po 50 gr. Najgorsze rozwiązanie to, dla siebie po 10 gr.(będę musiał przeprosić zniewolonego).
4.Podoba mi się jak zbierane są akcje, grosz lub dwa przed widełkami, żeby nie zawieść kursu. Może bolek ma rację, podbitka i sruu, widziałem to na tej spółce nie raz, a może tym razem to coś poważniejszego. Moim zdaniem są dwa opory 80 gr,tu będą wywalać zawieszeni potrzebujący kasy i zarobieni po 20 i 30 gr, a drugi bardziej psychologiczny 1 zł.
Pozdrawiam serdecznie.
PS. Akcję mam, nie sprzedałem ,nie dokupiłem, różowe okulary opadł.