Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  25,25 zł , zmiana od tamtej pory: -2,57%

Koniec lub Okazja

To chyba koniec marzeń, lub największa szansa.
- W grze swój udział miała spółka consultingowa znana z tego że jest pochodną Sweet Baby Inc.
- Gracze nie są zadowoleni i już ogłaszają bojkot gry.
- DEI Detected najpewniej na dniach doda SH2 do odradzanych.
- Trailer Gamespot ma blisko 70% dislike ratio przy 300k viewsa, trailer IGN ma prawie 50% przy 100k.

Podsumowując
Wciąganie spółek konsultingowych do produkcji gier zaraz po zakończeniu GamerGate 2 jest nieodpowiedzialne ze strony Bloobera.

Kurs spółki do premiery najpewniej zejdzie poniżej 20 zł. Osoby wierzące w nią będą mogły łatwo nałapać się akcji, osoby niewierzące będą miały najlepszą okazję do shortowania.

Osobiście akcji nie mam i nie miałem od roku, przypomniałem sobie o spółce przez gównoburze dziejącą się aktualnie za oceanem. Shortować też nie będę chyba że kurs jakimś cudem utrzyma się powyżej 20 zł za akcje do miesiąca przed premierą.

Uznałem że ostrzegę osoby które w branży nie siedzą, a z jakiegoś powodu mają akcje.

Jeśli chodzi o fanatyków (sporo ich jest na forum bankiera), to poproszę o argumenty przemawiające za tym że jednak to wy macie racje i "Bloober to the moon", a nie bezsensowne wyzwiska

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BLOOBER 0,00% 24,05 2026-02-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.