Forum Giełda +Dodaj wątek

KOMENTARZ FUTURES 6.08.2013 r.

Witam,

Sygnał na 6.08.2013 r. (podaje kol. Ostry)

Obecna pozycja: L 2273
odwrócić na S , gdy kurs spadnie od kursu otwarcia o 22 punkty

Zysk-Strata systemu po reaktywacji z uwzględnieniem 2 pkt przy każdorazowym odwróceniu:
- 50

Na serii M system bankiera uzyskał wynik + 259 pkt
Na serii H system bankiera uzyskał wynik -66 pkt

*podawane sygnały proszę traktować jako ciekawostkę - nie są rekomendacją

Ps.
Czytam badanie Lewiatana nt. OFE i myślę, że Polacy to naród patriotów i masochistów.
Starsze pokolenie będące w ZUS ponad 60% swojego wynagrodzenia dobrowolnie przekazuje państwu, a 57% społeczeństwa zamierza przekazywać swoje składki emerytalne OFE i liczyć na ich uczciwość zarządzających.
Jak znam życie Lewiatan zlecając badanie nie zadał pytania, czy wybrałbyś ZUS, OFE lub samodzielne odkładanie (inwestowanie) swojej skadki emerytalnej.
Przecież nasz rząd już określił zakres wyboru, czytaj kto będzie korzystał z taniego kapitału przyszłych emerytów.
Ja już wybrałem, już nigdy więcej nie dam się okradać ze swoich pieniędzy.
40 lat odkładania parapodatku w ZUS-e wystarczy.
Pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki