Chciałem powiedzieć do akcjonariusza Gamonia że „wystawianie” mnie na funkcję Prezesa (zresztą w tej materii w fachowym Towarzystwie, pozdrawiam serdecznie Pania Zofię i szanuję) tylko nie wiem czy PAM czy Petrola jest nobilitująca i dziękuję, nawet nie wnikam na którą funkcję! w pewnym sensie czuję się wyróżniony i zaszczycony, tym niemniej chciałbym wszystkim Państwu powiedzieć że moje plany zawodowe nie są po drodze z naszą Perłą bo żadne pieniądze nie znaczą tyle ile spokojny sen. A do pana Prezesa PAM i Petrola mam pytanie? Ile lat jeszcze mamy pisać na tym forum? Co tu jest grane? Zaufaliśmy Panu, proszę przedstawić na co możemy liczyć, albo co Pan ustalił w naszej Akcjonariuszy sprawie? I żeby nie było nie pisze tego złośliwie i z uporem maniaka będę powtarzał że tylko jako zjednoczeni Akcjonariusze mamy szanse na cokolwiek i nadal zachęcam wszystkich niezrzeszonych do wstępowania w szeregi Porozumienia.
Ps. Proszę mi nie "grozić" wykluczeniem z Porozumienia, bo to przecież Pan jest dla mnie i dla nas a nie ja i my dla Pana. I znowu nie mówię tego złośliwie. Ja proszę/chcę/żądam/wymagam żeby nastąpił finał tej Sagi i jeszcze raz Pana serdecznie proszę o komunikat w tej sprawie co Pan wie i co Pan ustalił? I nieśmiało zapytam kiedy według Pana nastąpi finał i rozliczenie?