KORZYSTAJĄC Z OKAZJI, DROGI JURKU - I JA PRZYŁĄCZAM SIĘ Z PYTANKIEM.
PODBIJAM, BO WCIĄŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ODPOWIEDZI. WOBEC TEGO, ŻE:
- DO 23 KWIETNIA 2013 Wratislavia zobowiązana jest zwrócić Atlantisowi 28 mln zł. pożyczki,
- dług Wratislavii wobec BGŻ wynosił 55 mln zł. aż do wynegocjowania aneksu do umowy kredytowej,
- dług Wratislavii to ponad 65 mln zł.,
- MIESIĘCZNE KOSZTY utrzymania to 1,4 MLN ZŁ..,
- w IIIQ nastąpił 8% SPADEK ZUŻYCIA ON, do któego biodiesel jest dodawany, Orlen i Lotos chroniąc swoje spółki może zmniejszyć zakupy u zewnętrznych dostawców,
- zgodnie z projektem KE kraje UE mogłyby TYLKO W POŁOWIE realizować biopaliwami PIERWSZEJ GENERACJI unijny cel 10-procentowego udziału energii ze źródeł odnawialnych w transporcie do 2020 r. KE chce w zamian promować biopaliwa drugiej generacji, czyli z odpadów.
wreszcie:
- o prezesie Wratislavii, krążą następujące opinie: "XXX to parodia prezesa. Kłamie wszystkich, od akcjonariuszy po zwykłych pracownikow. Zawsze ma problem z przelamiem pieniędzy( tak premii jak i zapłaty za usługi) zmysłach ze przelewy zrobił a potem się śmieje ze jest geniuszem. Kto z nim przebywał dłużej niż dzień zdaje sobie sprawę ze ten człowiek jest po prostu oblakany. ŻAL MI LUDZI KTÓRZY UWIERZYLI W JEGO NIEOMYLNOŚĆ I PRZEKAZALI MU DO DYSPOZYCJI PIENIĄDZE."
http://forum.wnp.pl/topic/19571-grzegorz-slak-pokieruje-niemieckim-producentem-biopaliw/
KIEDY MOŻEMY SPODZIEWAĆ SIĘ PŁATNOŚCI Z KONTRAKTU? CZY I TYM RAZEM
WRATISLAVII UDA SIĘ WYNEGOCJOWAĆ ANEKS:)???