Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,03 zł , zmiana od tamtej pory: 6 933,33%

JESZCZE RAZ do ~git

Dnia 2018-04-24 o godz. 12:15 ~psychiatra napisał(a):
> Dnia 2018-04-24 o godz. 12:02 ~git napisał(a):
> > niebawem przypomne Ci , tylko na innej spółce bo tej juz nie bedzie ze lepiej ocalić czesć kapitału niż patrzeć jak cała kasa sie ulotni....
Dnia 2018-04-24 o godz. 12:15 ~psychiatra napisał(a):
> Z tym nasz całkowitą rację git ale nie rozumiesz kontekstu mojej wypowiedzi - choidzi o to że n aganaiłeś na spadki (pisząc że będzie 3 grosze ) przy 8 groszach a sprzedałeś dopiero po 5-7 ? Mogłeś zaosczędzić więcej ! Pytanie tylko po co była Towja nagonka chciałeś dokupić taniej ? No to tego niezrobiłeś . Chciałeś przez naganianie w dół wywołać efekt odwrotny ? Też Ci się nie udało.

>Po prostu co ta nagonką chciałeś osiągnąć a się nie udało i straciełś więcej niż mogłeś ? To mnie ciekawi z czysto psychologicznego punktu widzenia , o co chodziło w Twoich zagrywkach.

> Co od porzedniego postu wiem że się ciszysz , że nie straciłeś więcej ale sam pryznasz , że to jak w tym kawale o masochiście , który walił sobie młotkiem w palec . Zapytany cz mu to psrawia przyjemnosc , odowiedzaił - " Owszem , jak nie wceluję "
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

~git przykacielu ,tym razem nie odpisałeś - Pytanie po co była Towja nagonka chciałeś dokupić taniej ? No to tego niezrobiłeś . Chciałeś przez naganianie w dół wywołać efekt odwrotny ? Też Ci się nie udało.

Poza tym w
dniu 2018-04-20 o godz. 20:11 ~git napisał(a): damf invest w likwidacji, toniemy .

Jak to toniemy , skoro ty już dawno pozbyłeś się akcji ?

~git przykacielu , absolutnie nie traktuj moich wypowiedzi jako przeprowadznie "śledztwa " w kwestii prowdomówność z Twojej strony .  

Ja nie będę pisał jaka jest moja sytuacja w kwesti DAMF i jakie są moje przemyslenia co dalej ze spółką.

Reasumując nie mam żadnych intencji by Cię zdyskredytować i twierdzić , że będzie inaczej niż Twój wpis ( dniu 2018-04-20 o godz. 20:11 ~git napisał(a): damf invest w likwidacji, toniemy .)

Zgodzisz się chyba , że Twoje wpisy są delikatnie mówiąc " niekotambilne " ?

Jestem też pewien , że nawet wspólpracujący z Patro naganiacze , nie wiedzą co on planuje - To cyniczny gość , który również zosytawi w skarpetkach swoich naganiaczy .

Z czystej ciekawości , zmierzam swoimi wywodami do pytania , za które Cię zgóry przepraszam - "Czy TY jesteś naganiaczem Patro ? "
W takim momencie , sytuacji firmy , możesz już chyba odsłonić karty ? , bo jak pisałem nawet Ty nie znasz do końca intencji Patro.

Z góry szacun jeśli odpoiwiesz uczciwie , jak człowiek która ma choc odrobine sumienia

pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12