Witam,
jedno pytanie na wstep... jak mozna dostac sie na listopadowa konferencje?
To juz opinia.
Panie Michale... przyznam, ze to jedna z najgorszych informacji jakie z Optimusa otrzymalem i moglem otrzymac... Wchodzac w ta firme, czesciowo robilem to wlasnie z Pana i Pana kolegi powodu... Zarzad ktory potrafil rozwijac sie przez 16 lat... przezyc kryzysy i branzy itd. jest wiecej wart niz...jakies zobowiazania warranty, nowe emisje akcji itd.
Teraz niestety nie wiem co dalej. Wiem ze jest zespol zarzadzajacy i wiem, ze napewno pokieruje on odpowiednio projektami przez pewien czas... bo Panowie napewno od dawna tego nie robia... a co najwyzej kresla wizje. Przy tej skali projektu... musza byc ludzie ktorzy go prowadza... itd.
Brak mi bedzie tego Panow doswiadczenia. Mam co prawda kilka podejrzen ale jezeli sa sluszne, lepiej by o tym nie mowic. Ale to takie tam... nadzieje scietej glowy ;)
NIe wiem Panie Michale. Ta informacja to cos na poziomie problemow z wiedzminem II. Wszystko mi mowi, ze jednak papier powinienem juz wyprzedac i przeczekac... Decyzje podejme po walnym... choc nie wiem czy cokolwiek tam bedzie wiadomo.
Zycze powodzenia.