Witam Panie Michale, juz nie inwestuje w Panska spolke, doszedlem do wniosku ze jest sporo innych ktore generuja zyski bez emisji po 1,80.Ja wiem ze spolka generuje zyski, wiem ze wiedzmin odniesie duzy sukces, jestem pelen podziwu dla Pana szczegolnie za stworzenie takiego serwisu jak gog, jest to cos niesamowitego... naprawde uwazam ze jest Pan osoba ktora potrafi zrobic dobry biznes.Osobiscie uwazam ze nie najlepszym pomyslem bylo laczenie sie z optimusem, mysle ze teraz Pan rowniez bardzo tego zaluje, wiem jednoczesnie w jakiej sytuacji byliscie ....
Wiedzmin, goog oraz to ze potaficie zaryzykowac, macie odwage i budujecie cos co moze przyniesc wielka porazke ale ryzykujecie i wam sie udaje !!! ja nie mam takiej odwagi...
Zycze Panu Panie Michale aby pewnego dnia CD Projekt byl firma ktora jest notowana na GPW i jest czysta firma bez zadnych pijawek bez optimusa... a rynek to doceni bo ludzie PAnu ufaja ...
Pozdrawiam i niech sie Pan tak nie smuci, niech Pan potraktuje to jako kolejna lekcje...