Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,27 zł , zmiana od tamtej pory: -18,44%

INVENTION w porównaniu do SOFTBLUE dziś obroty 3,5 x wyższe

do czasu aż nie zrozumieją, że INVENTION jest oczkiem w głowie SOFTBLUE dlatego włożył tam m.in. 8 mln złotych i to INM buduje CB+R za 40 mln projekt jedyny taki na świecie Centrum Symulacji Medycznych VR+AR a teraz SBE dostał kasę na projekt wirtualnego asystenta medycznego to wszystko pokazuję, że nie po to SBE ma ponad 40% udział by kurs INM był tak niski.
Zresztą INM też ma prawie 36^ w SBE więc to są spółki PEŁNIE ze sobą powiązane kapitałowo i finansowo.

A jak nawet tutaj pojawiają się posty które plują ja INVENTION to do czasu aż nie zrozumieją, że w zasadzie to ONI PLUJĄ NA SAMYCH SIEBIE to dalej możecie sie tylko modlić.
Możecie też przypomnieć sobie kto pociągnął kurs SBE w październiku 2021 r ? tak tak drogie misiaczki to wzrost kursu INVENTION do 1,7 zł spowodował, że SOFBLUE podeszło wtedy pod 50 groszy.
Dlatego zamiast pluć na INVENTION lepiej go kupić we własnym interesie.
No ale to co zrobicie i tak ode mnie nie zależy ani na nic nikogo nie namawiam. To moja subiektywna opinia.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOFTBLUE -0,45% 0,22 2025-10-17 16:47:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.