Towarzyszyłem wcześniej spółce Fluid w drodze do Krainy Wiecznych Zysków (przez dużą część czasu wspierany przez lokalny oddział Stowarzyszenia Sympatyków Labrygi) i dlatego mogę autorytatywnie stwierdzić:
- Nie dał bym rady (nawet z nieocenionym wsparciem SSL) sprowadzić spółki na grosze, a później doprowadzić do zawieszenia jej notowań... (na sąd upadłościowy nie mogę wpływać - Ziobro nie mam nawet na drugie)
gdyby nie aktywne wsparcie prezesa Jana Gładkiego i jego komunikatów z d. wyciągniętych.
Panowie, jestem tu z Wami od 12 zeta .... i dlatego będę brutalnie szczery: nasze wspólne, nawet najbardziej intensywne szczekanie na karawan (który idzie dalej pomimo to) przyniosłoby mizerne skutki ... gdyby nie to, że Jacek Dziedzic jest prezesem i Bokun szefem rady nadzorczej ... no cóż, nasze wysiłki, aby kurs sprowadzić na grosze (co już za chwilę) po prostu g. by dały - bez ich nieocenionej pomocy.
Dlatego zadam pytanie:
- jaki jest powód, że władze SSL wstrzymują się z nadaniem ww. zasłużonym osobom honorowego członkostwa SSL?
Pamiętajcie panowie credo, które kieruje najgenialniejszym przywódcą w UE - Yaro Kaczonogi pokazał nam szeregowym Suwerenom, że im bardziej szuja jest szują, tym bardziej może być przydatna w realizacji naszych celów.
tygrys_myszowaty
Sądzę tygrysie, że EEX dołączy do zacnego grona spółek, które pokrywają sie brązową warstwą zapomnienia (Petrolinvest, Gant, Fluid ) choć przysparzały nam tyle radości i śmiechu. Jacek i Zbyszek cały czas o to dbają :)