Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,15 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Gdyby właścicielem IB czy GNB był Kaczyński, Ziobro, Bierecki itd.

Wtedy banki by ocalały:)
Znalazłyby się i środki publiczne ( czyli nasze - Polaków ) , żeby uratować własność Pisowców.
Ale pytanie jest - CZY PAŃSTWO POLSKIE I JEGO URZĘDY ( m.in. KNF, BFG, US, UKOIK ) zareagowało właściwie i nie miało względu na właściciela ( ja znam odpowiedź:)) .

POZRAWIAM WAS MOI UKOCHANI PISOWCY:):):)

P.S. Nie życzę Wam nic złego, Ale chcę, żebyście się ukorzyli i przeprosili NARÓD POLSKI za zło, które wyrządzacie i wyrządziliście!

Ja Was uczę MOI UKOCHANI PISOWCY przez muzykę i poezję - więc specjalnie dla Was wybrałem ( czy tam jest nienawiść, odrzucanie jakieś grupy społecznej, LGBT, drugiego sortu, migrantów - granice powinny być szczelne ale pozwalać na śmierć człowieka na granicy to nie jest humanitarne, tym bardziej dziecka czy kobiety ):
BARBARA MUSZYŃSKA - QUE SERA SERA
www.youtube.com/watch?v=stASU6V9ZoA&list=PLDoI2EfIgi71eq5t8LFyp4_9jfVkyfDnp&index=4

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GETINOBLE -0,94% 0,15 2022-09-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.