Forum Gospodarka i polityka +Dodaj wątek

@ floryda_floryda : Po co pytasz skoro wiesz, że dychamy!!!

Dnia 2018-02-07 o godz. 01:02 floryda_floryda napisał(a):
> Co Panowie myślicie sobie teraz? Warto było się obrażać na Platformę? Wypisywać takie głupoty wtedy, kiedy Polska była jeszcze normalnym krajem?
> Jeśli dychacie, to Was pozdrawiam, jeśli nie - pomodlę się za Was.

1/ Co tydzień jestem na forum FW20. A jak dychamy to widać poniżej 
link 
Za 6 miesięcy będziemy oddychać pełną piersią mając 5 tys. brutto emerytury z I filaru emerytalnego ZUS (swoją drogą ten kalkulator emerytalny ZUS nadaje się do kosza - nawet tutaj fałszuję i oszukują na całego) oraz w zależności od potrzeb z II filaru PKE (Prywatnego Kapitału Emerytalnego), który jest większy niż kapitał emerytalny byłego Ministra Skarbu Państwa Jasińskiego uzyskany w ciągu 2 lat bycia Prezesem PKN ORLEN.
2/ Piszesz "głupoty"!! Widzę, że w dalszym ciągu nie przeanalizowałeś i nie wyciągasz wniosków z tego co pisaliśmy o skutkach "majdanu wyborczego", rozmowy jak Żyd z Polakiem oraz skutków podpisów Prezydenta RP większych od użycia "kałacha".
3/ "kiedy Polska była jeszcze normalnym krajem?" - na twoim miejscu zastanowiłbym się co zrobić, aby Polska była krajem normalnym. Ja nie myślę, ja wiem co zrobić. Wybór jest prosty albo DEMOKRACJA, albo DYKTATURA. Jak myślisz co wybieram?