Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,60 zł , zmiana od tamtej pory: 291,74%

dzięki za darmową reklamę

To było forum Autopartnera, napisałem było, ponieważ teraz jest moje.
Ostatnio pisaliście wyłącznie o tym, że mówiąc o korekcie i spadku, jestem delikatnie chory na umyśle.
Ten piątkowy popis jaki zrobiło tu kilku facetów, straszenie mnie prokuraturą za to, że wyrażam na forum swoje zdanie, było niezmiernie ciekawym doświadczeniem psychologicznym. Na dodatek umiejętnie podlewał sosem danie mój dobry znajomy, wypisując o mnie takie brednie, tak realistycznie, że sam prawie w to uwierzyłem.
Skutek jest taki, że wielu z was podekscytowanych wypowiedziami dwóch znamienitych kolegów, z dużym stażem i doświadczeniem,
po czarnym Marubozu, rzuciło się do kupowania.
A co jeśli dzisiaj skończy się to No Demand ?
Wtedy możecie od nich domagać się zwrotu kasy. Przyznam szczerze, że tym razem nie tylko było strzyżenie, ale nawet kilku mój szanowny kolega ogolił.
Dzięki ci więc za współpracę i do zobaczenia.
Na szczęście jak to się mówi ,,głupich nie sieją, sami się rodzą,,

kolorowy wiatr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN -0,44% 18,02 2025-10-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.