Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,62 zł , zmiana od tamtej pory: 288,74%

Re: dzięki za darmową reklamę

Panie Kolorowy Pierdzie... bo inaczej się nie da pisać do tak dwulicowego człowieka obrażającego tu większość jak Ty. Jakaś choroba? coś nie tak coś z głową? Z pewnością bo co raz więcej osób to potwierdza w tym moja bezstronna osoba, która nawet nie wierzyła fryzjerom ale fakty są jednoznaczne.

W przeciwieństwie do Ciebie nikt nie jest takim bezczelnym naganiaczem.

- Ma akcje, to kolorowy pisze o nowych szczytach ( te 4 grosze powyżej szczytów w 2016 rok to żaden nowy szczyt - chyba, ze szczyt kolorowej błazenady), dwucyfrowym kursie,
- nie a akcji to bezczelnie pisze : "sprzedaj, kurs będzie poniżej 3,5"

To samo było z BOS, przy zamykaniu pozycji naganiał ludzi na zakup akcji, wychwalając i prognozując 90% zysku, a sam się chwalił, że udało mu się wyjść na lokalnym szczycie... szczyt chamstwa...

Znajdź chodź jedną moją wypowiedź pseudo analityku gdzie ja pisałem o wzrostach lub spadkach, NIGDY, tylko podawałem ocenę i spekulację które się sprawdziły w 100% o czym świadczy to co pisałem kiedyś i podaje niżej.

I tak jak pisałem, jak ktoś sprzedał po 4,2 słuchając tego naganiania a mógł spokojnie sprzedać wyżej, ma stratę. A jak kurs będzie jeszcze wyżej - ja na miejscu tych osób wyciągnąłbym pełne konsekwencje gdzie Pan kolorowy, MISZCZ AT, dosadnie pisał "sprzedaj" wprowadzając was w błąd.

Takich tylko udupić przez urzędy i kary, żeby więcej nie wypisywali i nie naciągali ludzi! Jak mu się dobiorą do tyłka nie będzie miał czasu na pisanie tutaj.

Autor: ~spokojny [157.25.180.*] 2016-12-02 20:59
Opublikowano przy kursie:  4,22 zł , zmiana od tamtej pory: 2,61%
Re: Auto Partner "kupuj" od BM BGŻ BNP Paribas
a ja się za często nie wypowiadam ale się wypowiem, a kto mądry przeczyta...

1) AP na nowym szczycie w tym roku - nie sądzę, kurs jest pilnowany co widać, ściągniecie w dół i zbieranie do góry jak się pojawią "nieswoje" większe pakiety :)
2) AP po 3,8 lub poniżej - super promocja, mimo iż mam znacznie niższą średnią na pewno bym dokupił :) Ogólnie sprawa według mnie niemożliwa, jak spadnie do 4 to szczęśliwy będzie kto kupi. Po za tym to tylko grosze na wahaniu...

Ja tu cały czas widzę zbieranie i sadzę, że w 2017 czyli niedługo zacznie się coś ruszać po wynikach za 4Q, po optymalizacjach podatkowych itd. gdzie inwestorzy zaczną kupować, co większość wie. Jak wie i to, że kurs obecnie jest.... śmieszny? :)

Nie dajcie się więc zrobić w konia :)

Dodatkowe optymistyczne info:

http://businessinsider.com.pl/finanse/sandp-rating-polski-listopad-2016/5298rb3

Pozdrawiam Myślących :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AUTOPARTN -0,33% 17,96 2025-11-03 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.