Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,27 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Dzieci we mgle

Tak czytam teksty na tym forum i śmiać mi się z Was chce. Tu jest jak w piaskownicy.
Tyle bzdur, życzeń, marzeń, chamskiego naganiania za kasę w jedną i drugą stronę. Rozumiem, każdy marzy o łatwym zarobku. Nic w tym złego.
Ubaw mam doskonały.
Oprócz czytania tych bredni i wypocin na forum cały czas obserwuję notowania polskie, europejskie i amerykańskie, słucham wiadomości ze świata, głównie ekonomicznych i o wojnach.
Moim skromnym zdaniem, obecnie największy wpływ kursów na światowych giełdach ma konflikt irański, blokada cieśniny Ormuz, ciągle latające rakiety z Iranu w różnych kierunkach, a co za tym idzie cena ropy i pytania o perspektywy jej dostępości w najbliższym i dalszym czasie.
Ja tu nie odkryłem Ameryki, to jest oczywiste. Naganianie nie ma sensu.
Największą cnotą w takiej sytuacji jest cierpliwe obserwowanie i wyważone decyzję, bez względu na bzdury, które tu czytamy.
Tyle z mojej strony, chciałem się podzielić swoimi przemyśleniami.
Teraz znów wracam do monotonnego zajęcia jakim jest śledzenie kursów, i jw .....
Pozdrawiam serdecznie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLIMEXMS -1,53% 7,73 2026-03-13 16:17:00