Sory ale gawiedż ma, lub powinna MIEĆ SWÓJ MÓZG i samodzielnie decydować o swoich wyborach, inwestycjach itp. Vlad pisał to co uważa, więc ja uważam że nie powinien być obwiniany. Powiedz mi proszę, czy jeśli ja teraz napiszę, że kurs akcji firmy Polimex za miesiąc będzie po 12 zł i teraz przyjmijmy 2 scenariusze - będzie po 12,80, lub będzie po 11,60, Ty kupisz po 10,40 opierając się na moim wpisie. No to co ? Bo nie kumam zarzutów. Ok przyjmijmy że kurs spanie do 7.3 - no i nadal co? Jelśli Ty decyzje inwestycyjne opierasz na forum Bankiera to sorki ale nie wróżę Ci Świetlanej przyszłości na giełdzie.
Ok może to być pomocne ale filtr naprawdę musisz ustawić na większą rozdzielczość. Nikt to pisze na forum nie jest rekinem, jesteśmy płotkami, albo się wbijesz w tren albo nie. Spólka jest perspektywiczna po zmioanie prezesa i moje zdanie jest takie, że teraz jeśli chodzi o rok 2026 jesteśmy w połowie ceny. Kup akcje za tyle żeby nawet jakby spadły do zera na chlebek z masełkiem nie brakło.
Powodzenia i Pozdrawiam