Całkiem nieźle jak na kogoś kto radzi nie spędzać za dużo czasu na bankierze <owacje!>
Kilka rzeczy mi się nie zgadza:
1. "PS. Pisałem CI niedawno że wychodzę w ogóle z polskich akcji. "
w rzeczy samej tak pisałeś twierdząc, że robi się za drogo, prawda? tyle, że 2 Twoje "rekomendacje" które szczególnie pamiętam (pkpcargo i famur(tu jesteś/byłeś z ready, który można powiedzieć zachwyca się sytuacją famuru na tamtejszym forum)) są w wyjątkowych promocjach. o, i jeszcze asbis dziś był dość tani - chyba ostatnio przy zwale na takich poziomach kupowałeś, prawda?
2. "Ale jak czytam tutaj codziennie bzdury o odpałach po zebraniu, jazdach na ATH, zbieraniu przez grubego itp."
Wiesz, ani przezniczak, ani ja o takich rzeczach nie piszemy, a swój atak skoncentrowałeś na nas. dziwne i do złudzenia przypomina atak naszego przyjaciela trzyda, hmm... ciekawe czy mocne postanowienie poprawy będzie trwalsze ;)
3. "Dyskusje, opinie obiektywne i neutralne nie są mile widziane, a są wręcz niemile widziane."
Apelujesz o dyskusję a gdy taka się pojawi obrażasz się i atakujesz ad personam zamiast w argumenty rozmówcy.
Zapodałeś wątek o "magii dywidendy", z którym miałem ochotę podyskutować - czy Twój dzisiejszy stosunek do mnie jest pokłosiem tej dyskusji czy moich spostrzeżeń, że uaktywniasz się przy spadkach cen?
pzdr donb!