w poscie z 3 czerwca 22:05 napisales:
"Mam swojego brokera któremu płacę grube pieniądze i tylko dlatego tu jeszcze jestem."
jakis slaby ten broker skoro nie polecil Ci kupic na poczatku kwietnia zadnej waluty, moze znajdz lepszego, co oczywiscie oznaczac bedzie wieksze koszty
jakbys ze zrozumieniem przeczytal moj post i troche ruszyl wlasnymi szarymi komorkami to kupibys wtedy chociazby funta - na nim za ten czas byl najlepszy zarobek - i kwotowo i procentowo (stopa zwrotu), jesli nie wiesz dlaczego to zapytaj swojego brokera - moze prawde Ci powie jak mu dobrze zaplacisz
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-gbp-usd-uuuu-1-34-w-maju2016,20292085.html
rzadko podaje sygnaly, bo uwazam, ze nie do tego sluzy forum - raczej do wymiany pogladow, co poszerza spojrzenie i wiedze, podanie sygnalu to jednokrotny zarobek, a wiedza procentuje na wiele zarobkow
innych postow nie chce mi sie szukac, bo to zabiera sporo czasu, ale jak sie uprzesz to odnajde - znajdz moje, ktore do tej pory sie nie sprawdzily (edek - fakt, zakladalam, ze pas 1.12-114 wytrzyma, zszedl nizej, zobaczymy jak dalej)
plac frycowe dalej a nie czepiasz sie ludzi, ktorzy tutaj komentuja, ucza sie wzajemnie i jak widac podaja darmowe sygnaly lepsze niz Twoj broker, bo ten jak widac pozbawil Cie ladnego zarobku - fakt, to nie strata, ale tak postepujac moze w ogole nie inwestowac bo to ryzyko ?
spojrz na swoj udzial w tym forum - nic do niego nie wnosisz - ani sygnalow, ani wiedzy - tylko krytyke innych i stawiasz watpliwe tezy, nie do udowodnienia zreszta