Forum Forex +Dodaj wątek

Re: ble ble ble gawedziarstwo i tyle

MOZE napisze dwa slowa bo katujecie jak zwykle teoretycznie i piszecie bzdety wiadomo nie wszyscy
konkrety
byl dolar wyzej 4,10 byl sygnal jasny i wyrazny to pozycja sprzedaj TU NA TYM PORTALU lub jak lubisz ryxzykuj i licz na wiecej
byl dolar w tym roku nizej 3,72 trzy dni pisalem ze wg mnie to pozycja kup lub czekaj na nizej
i co tu nie tylko ja ale sporo osob pisalo
ze 3,90--3,95 OSTATNIO a bylo to dwa razy to sprzedaj i pisalo chyba ze 3 osoby ze wyjscie na 4 zl jest za proste chocby szuler wredny JB I JA i STELLA
JUZ POMIJAM te mniejsze podbicia ale na tych 2 wejsciach przy sEtce dolAROW mozna bylo na luzie zarobic 50 kola w tym roku
pisze o rynku realnym wiec nie trujcie ze sie z tego nie da zyc
bo do forexu to trzreba miec lata doswiadczen
a przede wszystkim nie byc pazernym a tu chocby JP MOCZY NA WLASNE ZYCZENIE 
bo szkoda MU BYLO STRACIC 500 czy 1000 ZL
SAM pisze raz ze spadnie drugi ze bedzie 4 zl jak zle sie wejdzie to sie pozbywa dolca z jak najmniejsza starta i tyle
pisalem mu kilka razy drogiego dolca sie nie trzyma bo mozesz doczekac sie np 3,60
w sumie nie widze roznicy realnym a forex handlem jesli to robisz z glowa no ale moze ja widze inaczej
a czy nie pisalem juz z 10 razy ze jak dolar spadnie 10 gr to juz jest sens ryzzykowac tylko nada pomyslec czemu spada
wiadomo najprosciej to oceniac po fakcie ale ja uwazam ze kto czyta i slucha to potrafiii odrozniac ziarna od pleeew