Czytam wszystkie te posty i jestem w szoku. Ile jest tutaj ludzi, ktorzy zamiast wspierać, po prostu szydza z tych wszystkich ktorzy posiadali akcje idea, ktorzy stracili swoje oszczednosci. Nie moge zrozumiec dlaczego w Was tyle nienawiści? Jestem normalnym czlowiekiem, ktory szukajac jakichs zrodel inwestowania zle ulokowal swoje oszczednosci. Nie oczekuje od Was wsparcia i nie chce zebyscie sie nade mna litowali, ale nie chce rowniez zebyscie z nas szydzili. Po prostu sprobujcie postawic sie w naszej sytuacji. Oby nastepnym razem nie przytrafilo sie to rowniez Tobie. Tego oczywiscie Wam wszystkim zycze. Ja sie pozbieram, zycie mnie nauczylo pokory. Wiele razy spotkalem sie z niesprawiedliwoscia i pewnie ja jeszcze nie raz spotkam. Prosze Was, jako zwykly czlowiek, z dusza i uczuciami- uszanujcie nasza tragedie i zanim przeslesz kolejnego szyderczego posta, zastanow sie czy warto, bo moze nastepnym razem Ty bedziesz potrzebowal wsparcia. Zycze Wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku oraz trafnych inwestycji.