Witam;
Pozdrawiam solidnych solidnych wytrwałych akcjonariuszy mso
Ciezko dzis mi się pisze jetem dopiero po informacji o katastrofie ale zycie płynie nadal.
Z góry przepraszam za małe litery i brak polskich znaków ale cala strone prawa mam bezwładna i ciezko jest mi tak pisac. 2x udar
Zajmijmy się akcjami
Czym tłumaczyc obecny zastój moim zdaniem wyczekiwaniem na sygnał
Dzis trudno kupic akcje za 3 zł trzeba przebijac obroty spadły – nikt nie sprzedaje mało kupuje bo musza przepłacac a czekaja nainfo tak moim zdaniem będzie do publikacji raportu za 1 kw potrm lekko płn na 3,5 potem oferta sprzedazy jakies 4,5 i na koniec roku min 5 zł
Obecnie pakiet większościowy ma fundusz który jest od Zarabiania wiec tanio kupił od Estończyków firme wyprowadziła prosta w kasie pancernej zostawia 8 mln zł i dobrze prosperujaca firme czytajcie:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,33647,0,0
czy ktos z Was kiedys sprzedawał samochód czyścił go ? dlaczego? Nawet woskował?
Żeby dostac lepsza cene ludzie w Mieszko ostro pracuja często na czas określony SA zyski to w raporcie będzie wykazane wszystko po to by podbic cene akcji potem \bedzie sprzedaz i znowu górka zleca się spekulanci i odleca zostani twardy akcjonariat i wyśrubowany kurs
Do raportu stanacja na tym poziomie możliwa lekka zwyzka spadac naprawde nie ma z czego – tylko przy swiatowej korekcie 3,4 gr ale jak policzyc prowizje nie warto wychodzic powroty SA kosztowne
KTO KUPI MIESZKO na 1000% inwestor branżowy fundusz raczej nie bo firma jest wyprowadzona na prosta – to jest firma która generuje zyski a nie straty i w sejfie ma 8 mln
Ładnie unicredit puszczał info o przejeciach przez Mieszko inwestycjach to podbija cene a tak na prawde to oni z tego wychodza i znowu cos innego znajda co się da naprawic i dobrze sprzedac działaja jak handlarz samochodów tylko na wieksza skale
KTO TO KUPI na pewno inwestor branżowy z kraju lub jeszcze lepiej z zagranicy wtedy byłaby jazda jak na amice kto ferrero elitte nie wiem z krajowych tylko 2 firmy jutrzenka bo pasuje portfolio a wedel za drogi Mieszko za mniejsze pieniadze moznz ładnie wypromowac ale uwaga jtz będzie zadłuzona co pozwoliła niewielkie inwestycje ja wolałbym maspex z Wadowic ma kase jak nie ugryzie wedla to wezmie Mieszko :
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,33647,0,0
z maspexem będzie ładnie się rozwijac jednak jak jtz da lepsza kase to wezma kogokolwiek tak czy owak drodzy akcjonariusze akcje kier. Płn. Cierpliwości
TRZYMAMY!
A.G.