Dnia 2017-08-10 o godz. 08:44 ~wolny napisał(a):
> czy jestem ustawiony na 6 groni? nie wiedziałem....
> możesz pisać i 100 postów na minutę że jest dołek, że niedługo 1 pln itd, ale fakt jest faktem:
> > K I S Z O N K A
> dotarło?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NIE dotarło
Co dla ciebie zmienia że kiszonka ( czy nie ) że o tym piszesz ?
Odpowiedź : chciałbyś kupić (tanio)
Co to dla ciebie zmienia że NIE dotarło ?
Odpowiedź - ja ci nie sprzedam .
Widzę , że skończyłeś czytać mój post na 1-wszym zdaniu ; podsyłam ci całość - DOTARŁO ?
Na dziś 3-y sprawy
1
"mała spółdzielnia " - członkowie : ~MAŁYBOSS ~git, ~piter,~Obdartus , ~ronin ~Oprych ~cygan, ~wolny~Waldi ~YellowCelica ~Imon ~wiesio
To oczywiste , że gdyby nie byli ustawieni na 0.06 , nie pisali by tu postów , bo jaki by mieli w tym interes
- wspólnie nawet dziś zeszli z 0.07 na 0.06 - Czy są tak silni ? NIE , są zdesperowani .
To oni naganiali na 0.06 i niżej ; przez kilka miesięcy skupili trochę tych akcji i teraz puszczają na 0.07 i 0.06 - mogą to robić bez strat ( nie licząc prowizji ) a gra idzie o dużą stawkę - prawie 2 mln akcji na kupnie za 0.06 na których stoją od ponad pół roku - maję tego towaru na kilka tygodni - to bardzo krótko biorąc pod uwagę jak długo trwała walka na dnie tzn. 0.07 ale też to ich ostatnia szansa żeby zrobić wrażenie , że akcjom będzie się trudno wybić powyżej 0.07 i próbować "podpuszczać " na 0.06
Tak jak pisałem, grając bez strat mogą jeszcze tworzyć pozory przez kilka tygodni - NIE DAJCIE SIĘ WYLESZCYĆ - My równie długo jak oni ustawiliśmy się dużo wyżej , a licząc akcje od 0.08 w górę jest wielokrotnie więcej niż 2 mln - KTO WIĘC MA WIĘCEJ DO STRACENIA jeśli nie będzie chciał poczekać kilka tygodni ( oczywiście my )
2
Do ~Przewidujący
~Przewidujący - postami mówiącymi , że lada moment wybicie robisz złą robotę - dajesz argument "małej spółdzielni " , która będzie stawiać opór przez kilka tygodni, że jesteś nie wiarygodny - zasiejesz zwątpienie w tych którzy czekają na wybicie , które tak szybko nie nadejdzie. Będą znowu mieli argumenty by pisać , że wybicia nie będzie , a cena 0.07 to drogo.
Poza tym to właśnie członkowie "małej spółdzielni " oddają akcje po 0.07 - NIKT NORMALNY JUŻ DZIŚ TEGO NIE ROBI
3
Ja osobiście co jakiś czas podbijam cenę niewielkimi ilościami akcji i widzę że robią to też inni- chyba więc myślimy podobnie , że tak jak mali spółdzielcy chcą wpłynąć psychologicznie żeby nas zniechęcić , tak również to działa w drugą stronę . To kosztuje zaledwie kilka zł a wpływa na ich morale . Jeśli zauważą , że takich zagrywek jest więcej ( tzn. więcej z nas będzie tak robić ) to nie tylko zaczną tracić wiarę ale też ich koszty zbijania ceny będą wzrastać - nas jest więcej , więc chyba szybciej zrozumieją że ich opór nie ma sensu
TAK TRZYMAĆ
Sprzeciwu nie słyszę :) Super
Od razu uprzedzam respondentów , którzy będą mi wypominać naganianie , albo pisać "obok" - odpisujcie merytorycznie ; już kilka razy zabrakło wam argumentów na moje pytania (mogę wam nawet przypomnieć komu i na jakie)
gjfiutyc