Odpowiedź jest prosta. Obecny zarząd sprowadził akcjonariuszy będących w PAH tylko do płacenia składek. Ukrywali wszystko łącznie z terminami spraw sądowych. Podejmowali decyzje dotyczące akcjonariuszy bez ich zgody i aprobaty. Wybierali zarządy do MT i HT bez wcześniejszych uzgodnień z akcjonariuszami którzy płacili składki. Na maile nie odpowiadali bo uważali że nie muszą. Grupa kilkudziesięciu osób od dnia walnego nie ma że sobą kontaktu. Nie znają swoich akcjonariuszy ale chcą od nich kasę. Zaznaczył się wyraźny podział na my którzy będziemy podejmować decyzje i oni którzy mają tylko płacić składki. Ktoś napisał że walczą. Co to znaczy. Co zrobili do tej pory. Nikt tego nie wie. Czy zlecenie prawnikowi napisanie pisma to jest ta walka. To potrafi nawet dziecko. Jakie więc inne działania zostały podĵęte. Czy cokolwiek oprócz wysyłania pism przez prawników zostało zrobione. Ja tego nie wiem. Nie wiem czy ci prawnicy reprezentują zarząd czy równiez pozostałych akcjonariuszy. Jaką rolę ma do odegrania p. Paluchowski. Co zostało z nim uzgodnione. Na jakich warunkach. Jakie korzyści mają odnieś akcjonariusze z tego układu. Czy wszyscy. Czy ci co mają 90mln akcji też. A może tylko oni. Czy oni też finansują PAH. Pytań jest dużo więcej ale nie ma gdzie je zadawać i nie ma kto na nie odpowiadać. Dlatego nie czuję że stoimy po tej samej stronie a w deklaracje już dawno przestałem wierzyć.